loading...

Personlig Träning

Att träna med en PT är otroligt givande. Många människor trampar runt på samma ställe utan att gå framåt i sin träning eller har skador som lindrar kvar. En PT är till för att underlätta de här sakerna och styra dig i rätt riktning. Mer information om hur Personlig Träning fungerar hos oss finner du nedan.

 

 

Vi är ett team

Med PT365 får du ett nätverk av Personliga Tränare som hjälper dig. Vissa av oss är specialiserade i kost, olympiska lyft eller "kom igång" träning och tillsammans hittar vi den bästa lösningen för dig. Oavsett vad du behöver för expertise kan du hitta det hos oss, vi finns här för att hjälpa dig nå dina mål. 

Planering

En Personlig Tränare är till för att skapa struktur i din träning. Vi på PT365 lyssnar på dina mål och skapar därmed en planering om hur vi ska uppnå målet tillsammans. Vi kan inte göra jobbet åt dig men det är lättare att nå målet om man har en karta. Varje karta skapas unikt efter dina mål med träning och vart du ligger idag, ingens karta är den andres unik.

Träning när du kan

Eftersom din tid är dyrbar vill vi vara tillgängliga när du kan, vårt team kan du alltid boka på tider som passar dig. Är det tidigt på morgonen eller sent på kvällen? Helger som veckodagar? Det spelar ingen roll, vi finns här för dig

Träning och kostschema

Förutom att träna med oss på plats så skapar vi ett träningsschema åt dig som du gör när vi inte är tillsammans. Detta skapas självklart efter dina mål och förutsättningar så som tillgång till gym, hur många gånger i veckan du kan träna. 
Förutom träningsschema så analyserar vi din kost via en kostdagbok som du skriver. Efter analysen kommer vi med kostråd och ett kostschema att följa som stöttar det du vill få ut av din träning, såklart på ett hälsosamt sätt

Funktionstester

Vi jobbar mycket med funktionstester och rörlighet för att du ska ha en kropp som håller även när du blir gammal. Tyvärr skapar våra liv idag kroppar med försämrad rörlighet vilket påverkar oss och leder lättare till skador. Vi arbetar aktivt med att förbättra din rörlighet och att använda kroppen på rätt sätt för att skapa den hållbara kropp som vi alla vill ha. Och har du redan skadat dig så ser vi till att hitta en lösning oavsett vad som än har hänt dig

KOM I KONTAKT MED OSS


Känner du att du behöver hjälp med din träning eller har några frågor om vad vi kan göra för dig? Hör av dig! Vi besvarar gärna alla frågor du kan ha gällande träning och vår verksamhet. Vårt team är extremt duktiga på vad vi gör och vill gärna vara där för dig i din träning. Maila eller ring gärna för att veta mer.