loading...

Företagsträning

Ditt företag är viktigt för oss. Vi själva vet hur hälsa är en viktig del av arbetsplatsen. Med hjälp av vår expertis kan du minska dina anställdas sjukfrånvaro genom en mer hälsosam och gladare personal.

Vi vet att du vill ta hand om dina anställda men ibland kan det vara svårt att veta vart man ska börja. Enligt Chef.se är det allt fler företag som tar bort sjukvårdsbidraget och inför träningsrekommendationer för de anställda. Resultatet är att belastningskador, som uppstår av en alltmer stillasittande vardag, blir mindre och mindre. Det första steget hos företag är att ta reda på de anställdas generella välmående. Detta görs genom 45 minuter konsultationer med de anställda där man gör en impedansmätning och utför en rörelseanalys. Efter detta är det väldigt enkelt för oss att tala om för er vad ert företags kroppsfett, BMI, Muskelmassa, vätskenivå och rörlighet är. Med den här informationen kan vi enkelt ge rekommendationer om hur vi ska gå tillväga för att lyfta företagets hälsa till en ny nivå.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag?


Du har säkert väldigt många frågor om hälsan på ditt företag eller företaget där du jobbar. Tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig mer än gärna!