loading...

Våra Tjänster

Vi sysslar faktiskt med det mesta inom träning, allt från företagsträning till individuell träning och gruppträning. Nedan kan du läsa lite kortfattat om våra olika områden och sedan klicka dig vidare för att läsa mer.

 

 

Personlig Träning

Att träna med en PT är både lärorikt och utmanande. För oss är det lika självklart att ha en person som tar hand om ens träning som det är att använda sig av en jurist, läkare eller ekonom. Vi kan det vi håller på med och vill att du ska få de resultat som du önskar. 

REHAB/PREHAB

Att skada sig är tyvärr en del av livet och ofta tar vi inte hand om kroppen ordentligt när det sker. Många människor har smärtor lite överallt, smärtor som inte bör vara där. Tillsammans med en mer stillasittande vardag blir det viktigare och viktigare för oss att träna för att hålla kroppen hel. Vi vill hjälpa dig få bort dina skador och                                               förhindra att nya uppstår.

Företagsträning

Alla som driver ett företag vet att de anställda är företagets viktigaste resurs. Att de anställda ska träna och må bra är inte bara ett krav i dagens samhälle utan hjälper också till med färre sjukskrivningar och ett allmänt bättre psykiskt välmående. Vill du veta mer om hur ditt företag kan ta hand om sina anställda på ett bra sätt? Läs mer här!

Vill du komma i kontakt med oss?


Känner du att du behöver hjälp med din träning eller har några frågor om vad vi kan göra för dig? Hör av dig! Vi besvarar gärna alla frågor du kan ha gällande träning och vår verksamhet. Vårt team är extremt duktiga på vad vi gör och vill gärna vara där för dig i din träning. Maila eller ring för att veta mer.