loading...

Emma Lundin
LIc International PT www.intensivept.se, Crossfit Level 2 Trainer,  Olympiska lyft, Kostrådgivare och Sportmassage
Som PT så vill jag se dig lyckas, jag vill se dig pusha dina gränser, klara saker du aldrig klarat förut men framförallt vill jag att du ska ha skoj. Träningen ska ge dig glädje, även om du för stunden är helt slut. Jag vill se dig nå dina mål och se dig klara det du trodde var omöjligt!

För dig som försöker göra en förändring med dig själv, så vet jag hur det är för jag har själv gjort den resan! Jag vet hur det är att komma otränad och försöka ta tag i sin träning och hur resan kan ha sina uppgångar och nedgångar på vägen till tränad. 

Jag kan hjälpa dig med allt från viktnedgång, till att nå det där specifika träningsmålet viktmässigt i någon övning, till teknikträning, konditionsträning. Jag ger dig träningsprogram, kostprogram, träning, skratt och glädje men även jobbiga stunder där du undrar hur det ska gå.  Jag kommer finnas för dig hela vägen och pusha dig fysiskt och mentalt. 

Vem är jag? Jag är en numera tränings freak som utbildade mig till PT för att kunna hjälpa just dig nå dina mål. Några av sporterna jag har tränat i mitt liv är ridning, hockey, rugby, polefitness och numera CrossFit. 

Ullis Persson
Utbildad PT, Lic. Massageterapeut
Träning har inte alltid varit en naturlig del av mitt liv men efter ett år av konstant ryggsmärta insåg jag att om jag vill må bättre måste jag ta tag i det själv. Den enda hjälp jag fick från sjukvården var i form av piller. Jag började cykla till mitt dåvarande stillasittande arbete, mest för att slippa smärtan under bussfärden. Utbildade mig till massageterapeut för att förstå vad som hände i min kropp. Köpte ett gymkort, anmälde mig bla till Vårruset och Tjejmilen, tog en crawlkurs.

Tänk att värken minskade ju mer jag tränade! Jag utbildade mig till personlig tränare för att få lära mig mer om hur fantastisk kroppen faktiskt är.

Nu brinner jag för träning och välmående och jag vill inspirera andra till ett mer hälsosamt liv. Lustigt nog har jag min ryggskada att tacka för att jag idag har en stark kropp som har tagit mig runt bla Stockholm marathon, Vätternrundan, Vansbrosimningen och Ironman ett flertal gånger.
Våra kroppar är gjorda för att vi ska röra på oss!

Sannis Fröberg
IPT personal trainer, Crossfit Atlet

I december 2014 tog jag mod till mig och provade på mitt första pass på crossfit Södermalm och blev hooked! Jag insåg hur rolig och utmanande, svettig och tung träning verkligen kan vara! 
Efter att ha tränat ridning, testat på thaiboxning och vimsat runt på gymet blev jag då på riktigt intresserad av träning och allt det positiva som kommer med träning. Nu vill jag dela med mig av detta till fler!

Nu vill jag hjälpa just DIG utvecklas i din träning eller kanske ta steget att börja träna! 
Jag vill hjälpa dig sätta upp mål och hjälpa dig nå dem och ha roligt på samma gång! 

Som din pt kommer jag finnas där, stötta, sporra, svettas, glädjas och ha kul med dig. Nu gör vi det här, tillsammans! 

Andreas Hurtig
15 års erfarenhet, vinnare av PT-Kampen. Utbildad kettlebellinstruktör genom Eleiko.
Tävlat inom Athletic Fitness och CrossFit. All träning är evidensbaserad och bygger på att hitta exakt rätt träning för varje individ. Konstant varierad träning gör att kroppen aldrig anpassar sig plus att träningen blir roligare.

Karl Gullö
IPT personal trainer, IPT Mobility, Gyminstructor by Discovery Learning, Crossfit: Level one, Coach's prep & Mobility, Föreläsare IPT
Kortfattat brinner jag för att hjälpa dig. Därför har jag sökt ut dom mest lärorika och spännande utbildningarna som går att hitta för att verkligen kunna göra just detta. Min specialitet är rörelsekorrigering och mobility vilket betyder att oavsett vart du är i din träning kan jag hjälpa dig uppnå dina mål. Som VD över PT365 lovar jag dig service-inriktade Personliga Tränare med expertis utöver det vanliga som verkligen vill ditt bästa.

Viktor Fransson
Studerar treårig utbildning till hälsopedagog på Gymnastik- och idrottshögskolan (2014-2017) , IPT personal trainer,
Olympiska lyft och idrottsmassage


Med min bakgrund som bland annat fotbollsspelare på högsta ungdomsnivån har jag lärt mig mycket om träning. Senare har jag även intresserat mig för ett bredare perspektiv på träning och hälsa, varpå jag valt att utbilda mig inom detta. Jag kommer att ha stenkoll på vilka som är de mest effektiva metoderna för att nå dina mål, oavsett om det gäller viktminskning, ökad muskelstyrka, ökad kondition eller mer specifika mål gällande till exempel prestation i en tävling.
 
Meningen är att du ska kunna fråga mig om varför jag har valt just den övningen i planeringen och jag ska veta exakt. Förutom detta kommer jag att bidra med positiv energi och vara lyhörd vad gäller dina förutsättningar och behov. Tillsammans kommer vi att skapa det upplägget som passar dig bäst och gör att du når dina mål!

Caroline Matses
IPT personal trainer föreläsare, Kiropraktor
Vår favorit kiropraktor som håller till på Kungsholmen!

Matses är en energisk tjej som älskar människokroppen och hur vi på olika sätt kan påverka den. Älskar allt ifrån styrketräning, gruppträning ridning till att åka snabba bilar och vattenskoter. Snabbt ska det gå! Är en riktig choklad och lakrits fantast och älskar att lyxa till vardagen med en trevlig måltid tillsammans med min sambo. 

Hemsida: http://cmatseskiropraktik.com

Hermine Jegebo
IPT certifierad tränare, Crossfit Level 1 Instruktör, Utbildad Idrottsmassös

I mitt tidigare liv som kontorsråtta och managementkonsult bestod “träningen” av lite gym, jogg, ridning och yoga. Själv tyckte jag att jag var ganska “fit” innan jag klev in på CrossFit Södermalm! Jag blev betagen av stämningen, intensiteten, lukten av svett och diverse hormoner, glädjen i folks ögon trots att de tränade och slet som djur! Detta under en period i mitt liv när jag var trött, utmattat och svag.

Mycket har förändrats sedan dess och förutom egen träning har jag utbildat mig till personlig tränare och Crossfit L-1 tränare och vill hjälpa andra att hitta till denna känsla - av att ha kontroll över sin kropp, lära känna den, utmana den, använda den på olika sätt. Sätta gränser och krossa dem! Anledningen till varför jag började jobba som Personlig Tränare är enkelt nog för att jag vill hjälpa dig att utvecklas och utmanas inom just din träning!

Vill du komma i kontakt med oss?

Känner du att du behöver hjälp med din träning eller har några frågor om vad vi kan göra för dig? Hör av dig! Vi besvarar gärna alla frågor du kan ha gällande träning och vår verksamhet. Vårt team är extremt duktiga på vad vi gör och vill gärna vara där för dig i din träning. Maila eller ring gärna för att veta mer.