loading...

Vi älskar våra kunder!
(och skryter gärna med dom)

Carina Drugge

Årets Medlem följande nominering (utdrag)

"De egenskaper som hon smittar din närvaro med, är hennes öppenhet och ödmjukhet. Det är hennes nyfiken sätt att ta in ny information på som jag tror har gjort henne så framgångsrik i sin träning och sin nya livsstil. Detta i kombination med hennes självinsikt och hennes kritiska sätt att se på sig själv gör att hon hela tiden strövar framåt"
//Carinas PT Corinne

Hermine Jegebo

Månadens Kund i November! (del av nominering)

"För 1 år sedan trodde jag att hon var 10 år äldre än vad hon var. Idag är hon full av sprudlande energi, livsglädje, kärlek och framför allt vilja och jag ser henne som 10-15 år yngre än vad hon är. Hermine har utvecklats otroligt fint det senaste året och jag kan bara drömma om vart hon kommer befinna sig om 1, 2 och 3 år om hon fortsätter utvecklas i den här farten med sin vilja och energi".
// Hermines PT Li Åwall
 

Anna Jonsson

"Tack @pt365sweden 
för att ni får mig att våga göra saker jag aldrig tidigare trodde jag skulle klara av "

Välkommen!

Låt mig börja med att säga hej och välkommen till PT365!
Vi är ett team av Personliga Tränare, dedikerade till att hjälpa dig med din träning. Målet är att ovasett vad du har för mål eller problem ska du kunna komma till oss, så vi löser det. Behöver du jobba med rehab/prehab eller att bygga upp styrka kan vi hjälpa dig med det. Då vi är ett team som sammarbetar, delar vi på vår kompetens för att ge dig det bästa bemötandet som går. Utöver detta förstår vi att det inte alltid finns tid för träning vilket gör att vi anpassar oss efter dig. 

VD Karl Gullö

Vill du Kontakta Oss?


Känner du att du behöver hjälp med din träning eller har några frågor om vad vi kan göra för dig? Hör av dig! Vi besvarar gärna alla frågor du kan ha gällande träning och vår verksamhet. Vårt team är extremt duktiga på vad vi gör och vill gärna vara där för dig i din träning. Maila eller ring för att veta mer.