loading...

Om oss

Vår affärsidé är väldigt enkel. Vi vill kunna hjälpa dig oavsett vad ditt mål eller din skada är och vi vill göra det när det passar dig.
Hos oss får du inte bara en PT utan ett helt team av Personliga Tränare som vill hjälpa dig att ta din träning framåt. Vi har tränare som kan hålla din hand samt ge dig en spark i rumpan samtidigt.
Alla är vi specialister på olika saker och vi kan det mesta. För att nämna några områden där vi står ut är det kost, olympiska lift, athletic fitness, Crossfit och styrkelyft, uppbyggnad, mobility och fettförbränning. Oavsett vilket område du behöver hjälp med inom kost och träning finns vi där för dig!

Du klarar av otroligt mycket mer än vad du tror, så varför inte ge dig själv en chans och boka in en konsultation hos oss?

Fortfarande osäker? Se vad våra nöjda kunder säger som redan gjorde exakt samma sak och redan har startat sin resa mot framgång!

Emma Lundin

Jag var inte nöjd med hur min kropp var och kände inte att jag kunde klara av att bryta mina vanor på egen hand så jag började leta efter PT. Jag behövde en PT som kunde arbeta med mig på kvällar och helger, vilket ledde mig till PT365. Att signa med PT365 var det bästa jag har gjort i mitt liv, så bra att jag förlängde mitt kontrakt när det första gick ut.
På bara 3 månader gick jag från en överviktigt fettprocent till en normalviktig för att sen hamna på vältränad. Jag har blivit så mycket starkare, hälsosamare, friskare tack vare min PT. Det som dessutom varit så himla bra är allt eftersom jag har satt nya mål så har PT365 funnits där och hjälpt mig nå mina nya. Från att först ha haft som mål att bli mer vältränad (läs gå ner i vikt) till nu att satsa på att tävla i Crossfit så har PT365 kunnat hjälpa mig!
Jag rekommenderar alla att använda sig av PT365 och deras PTs.
Kram Emma


Kontakta oss
 

Adress: Tjärhovsgatan 21A, Södermalm

Tel nr: 0723236169

Mail: Info@pt365.se