PT - Konsultation

Boka din konsultation redan idag med en av våra PTs för att se vad vi kan hjälpa dig med, är det att  komma vidare i din träning eller att komma igång? Oavsett om du har specifika mål eller inte så är vi din partner i träningen.

Såhär går en konsultation till

Du börjar med att sitta ned med PTn för att prata lite, så att PTn kan lära känna dig bättre och vad du vill få ut av din träning. Detta för att PTn ska få en så tydlig bild om hur hen ska kunna hjälpa dig på bästa sätt.
Ni pratar om följande ämnen: träningsbakgrund, skador, jobb, mål med träningen, kost, allmän livssituation

Efter ert samtal så får du stå på vår Tanita våg för att se vad den säger om din kropp, vi mäter följande:
Vikt, Kroppsfett, Vätskeprocent, Muskelmassa, Benmassa, Grundförbrukning kalorier, Metabolisk ålder, Bukfett, Fysisk grad
Detta ger din PT en klar bild över hur din kropp mår och vad som behöver förbättras baserat på ditt mål och på din hälsa.

Efter detta så gör vi lite tester där vi ser hur din kropp rör sig och hur din rörlighet är. Detta för att se om du har några fysiska begränsingar som vi behöver arbeta med. 

När dessa tre delar är klara så har PTn en klar bild över vart du står och vart du vill, nu kan PTn börja jobba med att sätta upp en plan för dig och din utveckling!
 

Så boka din egna konsultation redan idag för 990 kr för att träffa en av våras PTs och börja arbeta mot dina mål!