Hur blir man vältränad?

Har du fastnat i din träning och känner att du upprepar samma sak om och om igen? Du uppnår inte målen du vill? Du frågar dig själv, hur blir jag vältränad?

Jo jag kan sammanfatta tillvägagångssättet: Du tränar och äter varenda jäkla chans du får. Tillåt mig ägna resterande inlägg åt att exemplifiera...

 

Detta inlägg är dedikerat till dig som haft samma träningsrutin ett tag och kan vara ganska utmanande. Om du känner dig träffad kan det vara dags att förändra något i din träning.

Har du 10 minuter över innan du börjar jobbet (eller efter jobbet innan bussen går, etc) så ta snabbt på dig träningskläderna och utmana dig själv. Jag lovar dig att tio minuter räcker gott och väl för att få till riktigt bra träning. (Du kanske tänker: "men 10 minuter, i sådana fall kan jag lika gärna skippa" eller "jag vill inte bli svettig" eller "jag har inga träningskläder" well guess what, jag har lösningarna på alla dessa problem:

Nästa gång denna tanke kommer utmanar jag dig att skippa träningen och boka in en tid med mig. För jag lovar att på bara utav - ja på bara 10 min! Så du menar att 1 Dropset Latsdrag 10 min varje dag i 1 månad inte har någon effekt? Att likartad träning varje dag utan förändringar eller motgångar slutar ha någon effekt? Vet du vad, jämfört med det kan jag garantera dig en ökning! Kroppen blir bra på det du utsätter den för. Men du måste alltid göra någon förändring för att göra det svårare för dig själv!

Men vet du vad, det är ändå bättre än inget, om du så kör 3 set Bicepscurl eller 10 min max armhävningar eller situps eller sitter på Rodden i 10 min ellet kör dina rehab övningar du,fått av sjukgymnasten, ALLT RÄKNAS! Jag har inga träningskläder? Jag har alltid träningskläder, eller åtminstone bekväma kläder som går att röra sig i, oavsett om jag har för avsikt att träna eller inte. Det gör att du kanske tar och promenerar den lilla biten du annars tar bilen eller bussen till för att du inte har tajta jeans eller klackar som du knappt kan röra dig i. Låt mig berätta en hemlighet, du behöver inte mycket mer än bara ta med dig själv till gymmet. Du behöver inga redskap, det är vad gymmet är till för att förse dig med. Jag hjälper dig mer än gärna att hitta lösningar på vilka dina problem/ursäkter är att inte träna. Det finns minst lika många lösningar som det finns problem.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Alexandra Aronsson » Mobility Challenge Day Four:  ”AAAAAAAJJJJ, svetten sprutar så ont det gör. Har sjuk träningsvärk efter box jum..”

  • Hermine » Månadens kund November!:  ”Asså! Vilken grej! Tack fina ni! Tack bästa PTn och tjejen och vännen och inspok..”

  • Catharina Sjölund » Julkalender Dag 4:  ”Vill gärna komma på kostföreläning 8/1”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-