Nyårslöften! (Och allt det där)

Jag vet att detta inlägg kanske borde handla om hur mycket jag tycker att du ska köpa pt timmar av mig. Det tycker jag att du ska, inte bara den här tiden på året utan hela året...

 Istället vill jag skriva att du inte behöver ett nytt år för att göra en livsstilsförändring även om det stödjande i kollektiv handling kan spela in. För dig som är i full gång att formulera löften och mål så har jag några tips till dig.

1. Byt ut "måste" mot "vill"
2. Byt ut "löfte" mot "mål"
3. Byt ut "sen" mot "nu".

För hur mycket av det du vill göra kan du faktiskt göra NU? Under tiden så missar du nuet, vilket egentligen är det enda du har. Kan du träna NU? Om svaret är nej (vilket det sällan är) Hjälper det att ha ångest över det? Nej är svaret du söker. Oftast så ligger de problem vi skapar antingen i framtiden eller i dåtiden. Inget av dessa kan vi påverka NU. NU sitter du och läser den här texten, det är ditt nu. Så tänk på vad du gör just nu, fokusera all din uppmärksamhet på det du läser, för det är det enda du kan göra just nu.

Vad du än gör så gör det med din fulla närvaro, gör det 100% om det så är träning, dammsugning eller ett samtal så var DÄR. Känn hur golvet känns mot dina händer när du kör dina Armhävningar, känn din andning, hur dina bröstmuskler kontraheras, hur svetten rinner ner från din panna. Du kan lika gärna passa på att njuta av känslan, eftersom du ändå nu har försatt dig i den situationen. Om du ska hata känslan av att träna så kan du lika gärna skippa det. Eller så kan du välja att förändra ditt sätt att se på det.

Vill du veta mer om hur du kan träna NU? Då kan du gå in och boka in en tid för en timmes gratis konsultation genom att klicka dig vidare på Corinne här: 

http://pt365.onlinebooq.se/

Och med det sagt, gott nytt år!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Alexandra Aronsson » Mobility Challenge Day Four:  ”AAAAAAAJJJJ, svetten sprutar så ont det gör. Har sjuk träningsvärk efter box jum..”

  • Hermine » Månadens kund November!:  ”Asså! Vilken grej! Tack fina ni! Tack bästa PTn och tjejen och vännen och inspok..”

  • Catharina Sjölund » Julkalender Dag 4:  ”Vill gärna komma på kostföreläning 8/1”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-