Årets Kund!

Stort grattis till Carina Drugge som blev årets kund 2015! 

Varför jag motiverar Carina är inte främst pga hennes snabba, otroligt tydliga och storslagna resultat i form av viktnedgång och allmän fysiskt kapacitet. 

... Så varför vinner Carina? Klicka vidare för att läsa mer!

Jag vill främst peka på hennes enastående egenskaper som människa. De egenskaper som hon smittar din närvaro med, är hennes öppenhet och ödmjukhet. Det är hennes nyfiken sätt att ta in ny information på som jag tror har gjort henne så framgångsrik i sin träning och sin nya livsstil. Detta i kombination med hennes självinsikt och hennes kritiska sätt att se på sig själv gör att hon hela tiden strövar framåt. Det tror jag är därför hon har blivit en "kändis" i boxen och det är därför jag är övertygad om att hon kommer att bli årets kund 2015.
/ @ptcorinne 

Sedan vill jag slänga in en personlig kommentar och säga Carina du är grym! Tack för att du gör besöken till gymmet roligare och alltid lyser upp att atmosfären med din närvaro.

/ @karlgullo 

Och med det vill jag tacka för detta fantastiska år!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Alexandra Aronsson » Mobility Challenge Day Four:  ”AAAAAAAJJJJ, svetten sprutar så ont det gör. Har sjuk träningsvärk efter box jum..”

  • Hermine » Månadens kund November!:  ”Asså! Vilken grej! Tack fina ni! Tack bästa PTn och tjejen och vännen och inspok..”

  • Catharina Sjölund » Julkalender Dag 4:  ”Vill gärna komma på kostföreläning 8/1”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-