Månadens kund November!

Alla människor som tränar för sina mål är suveräna och förtjänar ett pris. Men ibland står vissa människor ut lite mer än andra. I månadens kund försöker vi lyfta fram någon som har haft extra bra utveckling och förtjänar att hyllas! 

STORT GRATTIS GÅR TILL....

HERMINE JEGEBO!

loading...

Här lyder den jättefina och inspirerande nomineringen av stolt PT Li Åvall:

"Jag vill nominera Hermine för att:

Hermine är en av mina kunder som har tränat med mig i snart 1,5 år. Hon kom till mig på konsultation och visste inte riktigt vad hon ville med sin träning. Hon gillade OLY, trodde hon. Första passet upptäckte jag en mycket sned rygg pga en sned och låst höft efter en tidigare graviditet. Hon kunde inte titta uppåt för att det gjorde för ont i nacken och ryggen fick jag inte röra för att det gjorde för ont. Det glömde jag bort 1 timme senare första passet när jag klappade henne på axeln och sa: "Bra jobbat!"..

..Då skrek hon rakt ut. Så ont hade hon. Då orkade hon knappt pressa 4 kg hantlar över huvudet. Idag pressar hon mer än 30 kg, kan göra både strikta, kippade och butterfly pullups utan band.

100 st armhävningar är heller inte ett problem längre. Hennes rygg är både rak och stark och hon har en fascinerande kroppskontroll. Hon kan göra exemplariska knäböj med tunga vikter både på ryggen och över huvudet. För 1 år sedan var hon rädd för att bli trött när hon tränade, idag ber hon om några extra övningar att göra själv efter varje PT-pass med mig.

För 1 år sedan trodde jag att hon var 10 år äldre än vad hon var. Idag är hon full av sprudlande energi, livsglädje, kärlek och framför allt vilja och jag ser henne som 10-15 år yngre än vad hon är. Hermine har utvecklats otroligt fint det senaste året och jag kan bara drömma om vart hon kommer befinna sig om 1, 2 och 3 år om hon fortsätter utvecklas i den här farten med sin vilja och energi. // Hermines PT Li Åwall

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Alexandra Aronsson » Mobility Challenge Day Four:  ”AAAAAAAJJJJ, svetten sprutar så ont det gör. Har sjuk träningsvärk efter box jum..”

  • Hermine » Månadens kund November!:  ”Asså! Vilken grej! Tack fina ni! Tack bästa PTn och tjejen och vännen och inspok..”

  • Catharina Sjölund » Julkalender Dag 4:  ”Vill gärna komma på kostföreläning 8/1”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-